Dzisiaj tak przypadkiem zerknąłem na schowek środkowy, ten nad nawiewami. Jest na nim taka niby-chromowana ozdóbka. No więc z jednej strony ozdóbka... wyraźnie się odkleiła :shock: . A ogólnie na całej długości tej ozdóbki brzegi sa jakby leciutko wywinięte ku górze. Odpadnięcie tego "chromiku" zdaje się być kwestią czasu, wystarczy że przesunę po tym bardziej zdecydowanie palcami... No i pytanie, czy ewentualnie, będąc skrajnym estetą, mogę coś takiego reklamować??
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
ja bym reklamowal, nic oprocz czasu i moze nerwow nie masz do stracenia :twisted:
Auto jest na gwarancji, z klasy sredniej wiec takie rzeczy nie powinny miec miejsca.
No i pytanie, czy ewentualnie, będąc skrajnym estetą, mogę coś takiego reklamować??
Zdecydowanie, w aucie tej klasy, za taką kasę nie ma prawa być tandety.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
hmmmm dokladnie to samo przerabiałem
Moje sreberko całkowicie zeszło!!
W ASO wymienili mi to bez zająknięcia ale jako że był to pierwszy tego typu przypadek musieli zrobić zdjęcia i wysłać je do centrali. Na decyzję czekałem ok. 2 tygodni
Wymienili mi cały element czyli klapkę razem z nawiewami
Byłem dzisiaj zgłosić złuszczanie tego sreberka. Okazuje się, że Pan z serwisu nawet nie podszedł do auta :shock: Problem jest im dobrze znany, dowiedziałem się, że nie ma reguły, z których klapek sreberko schodzi, a z których nie. Ważne, że wymieniają to bez najmniejszego szemrania - na taką wymianę się umówiłem przy okazji przeglądu. Sprawdźcie, czy Wasze sreberka są w porządku...
Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Byłem dzisiaj zgłosić złuszczanie tego sreberka. Okazuje się, że Pan z serwisu nawet nie podszedł do auta :shock: Problem jest im dobrze znany, dowiedziałem się, że nie ma reguły, z których klapek sreberko schodzi, a z których nie. Ważne, że wymieniają to bez najmniejszego szemrania - na taką wymianę się umówiłem przy okazji przeglądu. Sprawdźcie, czy Wasze sreberka są w porządku...
Jeśli już wszystko załatwione to żartobliwie można pokusić się, że winowajcą całego zdarzenia jest .. Świstak, który źle pozawijał te sreberka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
u mnie jeszcze sie trzyma
po jakim czasie wam sie to zluszczylo?
Moją OII zakupiłem we wrześniu, a więc w sumie 9 miesięcy (akurat, żeby się coś mogło urodzić :twisted: ). Jakieś 2 miesiące temu leciutko się strzępiła na niej szmatka podczas przecierania (zostawały niteczki), bo brzegi były jakby minimalnie wywinięte ku górze (wówczas jeszcze nie kojarzyłem, że może z tym być jakiś problem, uznałem, że tak ma chyba być) . Potem systematycznie odłaziło coraz bardziej, szczególnie os strony pasażera. Niefajnie, jak na tę klasę auta, ale nie chowają głowy w piasek...
Komentarz